Menü

Fedezzük fel a vidéket nyaralásunk alatt

A nyaralásunk alatt a legtöbb látványosságot és a helyi nevezetességeket a legkönnyebben autóval fedezhetjük fel. Nem vagyunk időhöz kötve és nagyobb távolságokra lévő helyszínekre is könnyedén eljuthatunk.

Amennyiben felkészülünk, az autóbérlés már egyáltalán nem számít nagyobb költségnek. Következzen néhány tanács az autóbérléssel kapcsolatban.

Foglaljunk előre

Soha ne a célállomásunkon, esetleg a reptéren jusson eszünkbe, hogy autó szeretnénk bérelni. Előre foglaljunk és fizessünk ki minden költséget. Szinte biztos, hogy sokkal kedvezőbb árat kapunk, ha az interneten előre foglalunk és egyidőben fizetünk is. Ami fontos, hogy felkészülten menjünk a kibérelt autót átvenni, vagyis nyomtassuk ki a foglalásunkat és a visszaigazolásokat.

Kerüljük a reptereket

Amennyiben nem repülőtéri átvétellel béreljük a gépjárművünket, a legtöbb esetben kedvezőbb díjat kapunk a bérbeadó társaságtól. Nem kell kétségbe esni, a világ legtöbb reptere kiváló összeköttetéssel rendelkezik a városközpontokkal, ráadásul viszonylag olcsón is megúszhatjuk ezt a plusz utat.

Kilométer használat

Minden esetben korlátlan kilométerhasználttal béreljünk gépjárművet. Ezzel elkerüljük, hogy az utazás végén a megtett út miatt esetlegesen felárat kelljen fizetnünk.

Mindenre kiterjedő biztosítást kössünk

A bérelt autó estleges minden kárát fedező biztosítást kössünk, ami fedezi a káresemény önrészét is. Ez a biztosítási forma felárral jár, azonban nyugodtabb lesz a nyaralásunk és biztos hogy nem lesz semmilyen plusz költségünk egy esetleges autóban okozott kár esetén sem!