Menü

Hogyan válasszak bérautót?

Ha egy vidéki vagy külföldi vakációra, illetve üzleti útra készülve úgy döntöttünk, nem szeretnénk egy tömött buszon vagy vonaton zötykölődni, és inkább bérautóval mennénk, már csak a megfelelő járművet kell kiválasztanunk. Recentcar autókölcsönzőnkben számtalan gépjármű-kategória és modell közül választhat az ügyfél. Az ideális autó megtalálásához nem árt átgondolni, hányan utaznánk, mennyi csomaggal és milyen messzire.

Méret

Ha egyedül megyünk, elég lehet egy kisautó is, de ha üzleti útra indulunk, leendő partnereink előtt hatásosabban reprezentálhatunk egy felső-középkategóriás autóval. Ha két vagy három gyermekkel utazunk vidéki kirándulásra, egy ötajtós kombi jó választás.

Csomagtér

Ha bár az utasok száma ugyanennyi, de két hétre megyünk síelni vagy a tengerpartra, inkább egy hétszemélyes egyterűvel érdemes utazni, hiszen ebben a csomagok is kényelmesen elférnek, illetve nekünk sem kell nyomorognunk, sőt, a gyerekek akár aludhatnak is hátul.

Kényelem

Minél messzebb van az úti cél, annál nagyobb figyelmet kell fordítanunk a kényelemre, illetve arra is, hogy az autó vezetése igazi élményt nyújtson, hiszen nem mindegy, milyen lelkiállapotban üljük végig a nyolc órát a volán mögött.

Biztonság

Ha hosszú útra megyünk, ráadásul gyermekekkel, fokozottan ügyelnünk kell a biztonságra. Olyan autót válasszunk, amely minden szükséges biztonsági extrával (ABS, légzsákok) felszerelt, és azt is érdeklődjük meg, mennyi az adott kölcsönző járműveinek átlagéletkora. Budapesti autókölcsönzőnkben kizárólag fiatal, rendszeresen karbantartott, műszakilag tökéletes állapotban lévő, felszerelt gépjárműveket kínálunk.

Segíthetünk?

Bízunk benne, hogy sikerült segítenünk a megfelelő bérautó kiválasztásában. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.