Menü

S.O.S. kellene bérelt autó? A neten keresgélj!

Az autóbérlés az a műfaj, amikor akár egyik pillanatról a másikra lehet szükségünk kocsira, vagyis nincs mindig idő arra, hogy hosszasan kutatgassunk, végigjárjuk a közeli kölcsönzőket, és felmérjük a kínálatot. Gondolj bele: ha ma a munkából hazafelé menet megáll alattad az autód, holnap be kellene menned valamivel dolgozni. Persze egy-két alkalmat még megold az ember máshogyan, de a javítás hosszabb időt is igénybe vehet, ami azt jelenti, hogy akár hetekre is kocsi nélkül maradunk.

 

Minél gyorsabban oldd meg!

 

Mivel nap, mint nap be kell járni a munkahelyedre, és ha családod van, a gyerekek fuvarozását is intézni kell, a legjobb lehetőséged ilyenkor az autóbérlés. Igen, de gyorsan kell cselekedni, és persze nem mindegy, milyen járművet kapsz. Lehetőleg legyen elég nagy ahhoz, hogy mindenki elférjen benne, de ne túl nagy, ne legyen nehéz vele parkolóhelyet találni stb. Ha elkezded járni a környékbeli kölcsönzőket, rengeteg időt veszítesz fölöslegesen, pláne, ha nem is találsz az igényeidnek megfelelő autót.

 

Használd az internetet!

 

Ennél sokkal jobb lehetőség, ha felmész az internetre, rákeresel viszonylag közel lévő autókölcsönzőkre, és felméred a kínálatot, rákeresel olyan járművekre, amik szóba jöhetnek. Ezzel nemhogy órákat, napokat spórolhatsz meg. Sőt, a netnek hála, ha nem találsz a közelben megfelelő kocsit, távolabbi kölcsönzők kínálatát is felmérheted anélkül, hogy utazgatnod kéne. Ha messzebbi cégnél találsz autót, akár azt is kérheted, hogy vigyék oda neked – persze ez plusz pénzbe kerül, de ha sürgősen kell a kocsi, nincs más lehetőség.