Menü

Nem jár taxi? Béreljünk autót!

Gyakran fordul elő az aktív társasági életet élő emberek körében, hogy a lakhelyüktől távolra hívják őket valamilyen partira, rendezvényre, eseményre. Ilyenkor sokszor problémát okoz, hogy az adott rendezvény késő este ér véget, ilyenkor pedig már nincs tömegközlekedés, a taxi drága lenne, vagy nincs is a környéken, és nem tudunk hogyan hazajutni. Megoldás lehet a szállás bérlése az adott éjszakára, de ez nem mindig kivitelezhető, sokszor túl drága, és nem is mindenki szeret idegen helyen aludni. Keveseknek jut eszébe, pedig kézenfekvő lehetőség, hogy ilyenkor béreljünk autót sofőrrel, aki a rendezvény végén hazavisz.

Nyugodt kikapcsolódás

Saját autóval azért nem jó ilyenkor menni, mert még egy pohár borral vagy pezsgővel sem koccinthatunk egész este, ugyanis még vezetnünk kell. Késő éjjel, fáradtan ráadásul nem is biztos, hogy szerencsés a volán mögé ülni, ha pedig nem rendelkezünk jogosítvánnyal, ez nem is opció. Nagyon kényelmes megoldás ilyenkor az autóbérlés sofőrrel együtt, hiszen akkor indulunk haza, amikor akarunk, a sofőr megvár, a partin pedig kötetlenül jól érezhetjük magunkat. Nagy előny az is, hogy ebben az esetben háztól házig visznek, nem kell sehová sétálni.

Megoszthatjuk a költségeket

Bár az ilyen jellegű autóbérlés értelemszerűen pénzbe kerül, ha többen lakunk nagyjából egy helyen, bérelhetünk autót közösen, és megoszthatjuk a költségeket. Ha ezt az utat választjuk, mindenkinek csak egy viszonylag kis összeggel kell beszállni, mégis megoldott a késő éjszakai hazajutás kényelmesen, és a lehetőségekhez mérten gyorsan.