Menü

A mikrobuszbérlés előnyei cégek számára

Ha cégével kisbuszos személyszállítást végez, vagy termékeit maga szállítja házhoz, szüksége van egy megfelelő, fiatal és tökéletes műszaki állapotban lévő mikrobuszokból álló gépparkra. Egy flotta fenntartása viszont nagyon sokba kerül. Ha lízingel egy vagy több kisbuszt, nemcsak a havi törlesztőrészletekkel kell számolnia, hanem a kötelező biztosítással, a cascóval, a rendszeres szervizeltetés és mosatás költségeivel is. Ráadásul, ha már nincs szüksége az egyik mikrobuszra, kénytelen áron alul eladni; ha pedig nagyobb kapacitású vagy más típusú gépjárműre váltana, szintén körülményes a csere.

Ha üzlethelyiségét és raktárát is bérli, miért tartana fenn saját flottát? Mikrobuszt ugyanúgy bérelhet, mint irodát. Így fiatal, kifogástalan műszaki állapotban lévő, minden szükséges extrával felszerelt mikrobuszokat kap, amelyek szervizeltetéséről és tisztításáról is mi gondoskodunk. A kötelező és a casco díja szintén nem önt terheli. Ráadásul csak akkor és csak annyit kell fizetnie, amikor és amennyit használja a járművet. Ha csak heti egyszer szállít, a hónap maradék 26 napján önnek nincs költsége.

Egy-egy alkalomra vagy hosszútávra egyaránt bérelhet kisbuszt autókölcsönzőnkben. Ha valamelyik egyterűre már nincs szüksége, a következő alkalommal egyszerűen eggyel kevesebbet bérel; nem kell az eladással vesződni, hirdetni, vevőkkel egyeztetni. Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, ön is megtapasztalja majd, hogy a mikrobuszbérlés sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, illetve sokszor gazdaságosabb is, mint egy saját flotta fenntartása.

Sikerült meggyőznünk? Kattintson ide és kérjen árajánlatot mikrobusz bérlésre!