Menü

A tökéletes üzlet a jó imázzsal kezdődik

Minden cég attól lesz naggyá, amit a kívülállók gondolnak róla. Fokozottan igaz ez abban az esetben, ha azok a bizonyos kívülállók a megcélzott üzleti partnerek, akikkel szívesen kötnénk üzletet vagy működnénk együtt hosszú távon. Köztudott, hogy az első benyomás fontos, éppen ezért kiemelt szempont, hogy leendő üzleti partnereinkre igazán jó első benyomást tegyünk.

Meggyőzés négykeréken

Amikor üzleti találkozóra tartunk, fontos, hogy ne metrón gyűrődött zakóban állítsunk be. Tény azonban, hogy talán ennél is rosszabb, ha a céges furgonnal gördülünk be a találkozóra. Ilyenkor igazán hasznos lehet egy bérelt autó, mely elegáns, mutatós, látványos, mégis letisztult. A legtöbb kisebb cégnek nincs megfelelő anyagi háttere ahhoz, hogy egy impozánsabb autót vásároljon, ami aztán kihasználatlanul áll a garázsban. Egy bérelt autó azonban nem csak a megfelelő benyomás garantálásához tökéletes választás, de utána nem kell bérelt, fűtött garázsban őrizgetnünk – mert nem ez lesz az elmúlt évek legnagyobb mértékű beruházása.

 

Jó megjelenés olcsón

Ha rendszeresen járunk üzleti tárgyalásokra, akkor sem szükséges egy drága és magas karbantartási költségekkel együtt járó „főnöki autóba” beruháznunk, köthetünk az autókölcsönző cégekkel állandó együttműködési szerződést, sőt, akár sofőrt is küldhetünk, így még az utazás idejét is munkával tölthetjük, hogy alaposan felkészüljünk a megbeszélésre. A nap végén pedig nem a vállalatunk felelőssége a műszaki ellenőrzés vagy zöldkártya intézése.