Menü

Autóbérlés és autókölcsönzés a Recent Car autókölcsönző Kft-nél

Az autóbérlés Budapest területén gyorsan, egyszerűen és kedvező feltételekkel érhető el a Recent Car autókölcsönző Kft-nél. Alsó-, közép-, nagykategóriás autó, egyterű, kisbusz, és mikrobusz kölcsönzés Budapest szívében Újbudán.

Az autókölcsönzés szolgáltatás nálunk több, annál hogy bérel egy autót. Amit még az autóval együtt nyújtunk Önnek: casco biztosítás, nemzetközi biztosítás, éjjel-nappali asszisztansz szolgálat díjmentes, gyermekülés, hólánc, stb. Minden autónkat elláttuk éves magyarországi autópályamatricákkal, így Önnek nem kell a magyar autópályák használatáért külön fizetnie. A kiszállítás és visszavétel Budapesten, illetve a Liszt Ferenc repülőtérre kedvező díjon rendelhető meg.

Jó műszaki és esztétikai állapotban lévő autóink, és az autóbérlés szolgáltatásunkhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink maradéktalanul kielégítik a mai igényeket.

A Recent Car autókölcsönző Kft. tagja a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének ami minőségi garancia is egyben. Felsőkategóriás autóbérlés és mikrobuszkölcsönzés szolgáltatásainkat elérhető árakon kínáljuk.

Cégünk a Recentcar autókölcsönző autókölcsönzés, mikrobusz bérlés, gépkocsibérlés sofőrrel és egyéb szolgáltatásaival 2002 óta szereplője a magyarországi illetve budapesti autókölcsönzőknek és 1993 óta foglalkozunk autó bérbeadással. Szolgáltatásaink közé tartozik a tartósbérlet és flottakezelés is.

Címünk: 1113 Budapest,Bocskai út 77-79., telefonszámunk: +36-1-453-0003.

Válasszon a fenti menüből, ismerje meg részletesen autóbérlés szolgáltatásunkat és megtalálja bérautóját Budapesten!

If you speak English, and you want to rent a car at Budapest airport, hire a car or rent a minibus, hire a minibus in Hungary Budapest, even just at the airport, please click here.