Menü

Autóbérlés külföldön élőknek magyarországi látogatásokra

Ha külföldön él, de rendszeresen hazalátogat Magyarországra, sokkal egyszerűbben és kényelmesebben közlekedhet az országban, illetve a fővárosban, ha a tömegközlekedés helyett az autót választja. Ha taxizást túl drágának találja, saját autóját pedig inkább otthon hagyja, és repülővel utazik, a budapesti vagy vidéki rokonlátogatásokra béreljen gépkocsit!

Már otthonról, megérkezése előtt online lefoglalhatja a kívánt autót, de ha személyesen szeretne választani a gépkocsik közül budapesti irodánkban is felkereshet minket. Különböző gépjármű-kategóriák közül választhat, a kisautótól kezdve a kombin át az egyterű minibuszig, ha többedmagával vagy sok csomaggal érkezne látogatóba. Akár sofőrt is kérhet az autóhoz, így már a reptérre való megérkezés után, a városba tett első útja is kellemesen telhet.

Az autókölcsönzés sokkal kényelmesebb megoldás, mintha busszal vagy vonattal kellene utaznia. A kölcsönzőnkben választható gépkocsik mind fiatalok, tökéletes műszaki állapotban vannak, tiszták és minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával felszereltek. Így nem kell sem nyomorognia, sem fagyoskodnia; már az út és maga a vezetés is élmény lesz. Az autóbérléshez mindössze egy legalább kétéves, érvényes jogosítványra és személyi igazolványra vagy útlevélre, illetve egy dombornyomott bankkártyára lesz szüksége. A bérleti díjat elég az autó visszaszolgáltatásakor kifizetnie. A bérléshez letét fizetése szükséges, ennek összege gépjármű-kategóriától függ.