Menü

Autóbérlés luxuskivitelben

Autóbérlés alatt legtöbben arra gondolunk, amikor valakinek éppen nem áll rendelkezésre saját autó, és szükségből kölcsönöz egyet. Nos, nem ez az egyetlen olyan helyzet, amikor szóba kerülhet az autóbérlés. Jól jöhet például egy nyaraláskor, ha a saját autónkat nem tudjuk magunkkal vinni, de egészen kivételen esemény is alkalmat szolgáltathat: például ha meg szeretnénk lepni valakit egy olyan autó vezetésének élményével, amire egyébként nem lenne lehetősége.

Hogyan is működik ez?

Egyre gyakoribb ajándék például kerek szülinapokra, hogy a család, a barátok összedobnak pénzt egy csúcskategóriás autó kölcsönzésére, és lehetőséget adnak az ünnepeltnek, hogy pár órára kipróbálhassa. Ezzel egy autórajongót egy életre le lehet venni a lábáról, de egy igazán jó autó vezetése még olyan embernek is hatalmas élmény lehet, aki egyébként nincs annyira megőrülve a négykerekű járgányokért. Már maga az, hogy egy ilyen kocsit vezethet, ad egy hatalmas pluszt az egésznek.

Sportautót csak versenypályán!

Ha ilyesmi meglepetést tervezünk egy ismerősnek, egy dologra ügyeljünk: egy gyors sportautóhoz szervezzünk lehetőséget, hogy kipróbálhassa a szerencsés megajándékozott, mit is tud! Egy ilyen kocsit nem nagy élmény Budapest belvárosában vezetni, bár biztos szívesen fürdik az ember a csodálkozó tekintetekben. Egy versenypályán viszont kipróbálhatja azt is, mennyivel tud, vagy inkább mer menni, hogy viselkedik egy ilyen kocsi akkor, ha igazán rálépnek a gázra – és ez az, ami igazi élmény!