Menü

Autóbérlés: megoldás a hétköznapokban

Nem számít, hogy a munkánk kívánja meg a folyamatos utazást vagy éppen a családi életünk miatt van szükségünk egy gyors és biztonságos közlekedési módra, a mindennapokban idővel elengedhetetlenné válik egy autó birtoklása. Sajnos azonban egy gépkocsi drága, fenntartása pedig még nagyobb költségeket jelent, ráadásul a legtöbben meg sem engedhetik maguknak, hogy olyan minőségű és méretű járművet vegyenek, amilyenre szükségük van.

Vásárlás helyett hosszú távú bérlet?

Amikor elkerülhetetlenné válik egy autó beszerzése, a legtöbbek számára a kézenfekvő megoldás az autóvásárlás, míg az autóbérlés szinte szóba sem kerül. Pedig az autóbérlés hosszú távon költséghatékonyabb, gazdaságosabb mint a vásárlás, ráadásul nem terheli le egyszerre nagyobb összeggel a család vagy a vállalkozás kasszáját sem. Meg kell továbbá említenünk azt a kétségtelen előnyt, hogy ilyen módon gyakorlatilag bármilyen járművet választhatunk, így igényeinknek megfelelő méretű és típusú járművünk lehet.

 

A bérlet előnyei

Amikor bérlésre kerül a sor, nem szükséges többszázezres, bizonyos esetekben akár milliós indulóköltséget kifizetnünk. Ezt az összeget, amit vásárlás esetén az autóra költenénk, befektethetjük, visszaforgathatjuk vállalkozásunkba, miközben egy olyan gépkocsival járhatunk, ami pontosan azt az imázst közvetíti, amit mi magunk párosítanánk cégünk arculatához.
Ráadásul nem kell lemondanunk az olyan extra szolgáltatásokról sem, mint a riasztóberendezés, a DVD-lejátszó, az MP3-olvasó vagy a klímaberendezés, hiszen autóbérléskor meghatározhatjuk milyen berendezésekre és kiegészítőkre lesz szükségünk a használat során.

Segíthetünk?

Kattintson ide és válasszon bérautóink közül most!