Menü

Autóbérlés sofőrrel Törökbálinton borostúrákra

Az ősz a szüret és egyben a borostúrák időszaka. Egy borkóstolóval egybekötött kirándulás remek kikapcsolódás mind baráti társaságok, mind (felnőtt korú gyermekekkel rendelkező) családok, illetve akár kollektívák számára is, egy csapatépítő tréning keretében. A borospincéket bejárva és a legfinomabb nedűket végigkóstolgatva feltölthetjük magunkat a ránk váró hideg és munkával teli hétköznapokra. Akár egy hétvégére vagy csak egy napra is leugorhatunk Egerbe, Villányba, Tokajba vagy Szekszárdra.

Ha kényelmesen szeretnénk utazni, a távolsági busz vagy a vonat mint lehetőség kiesik, az autózás viszont az alkoholfogyasztás miatt problémás. Mivel kifejezetten borozni megyünk, szívtelenség lenne a sofőrrel szemben, hogy ő nem ihat – pláne, ha a csapat létszáma miatt két kocsival mennénk, így többen is „áldozatul esnének”. Emiatt, még ha egy közeli borvidékre utaznánk is, kénytelenek lennének kétnapossá tenni a programot és ott aludni, azonban így sokkal drágább lenne a kirándulás.

De szerencsére van egy másik lehetőségünk is. Ha kisautót, középkategóriás autót vagy egyterű minibuszt bérelünk sofőrrel a borostúrára, mindenki ihat, kényelmesen utazhat, és akár még aznap hazautazhatunk. Nem kell alkalmazkodnunk a vonat- vagy buszmenetrendhez; akkor indulunk, amikor szeretnénk. Budapesti autókölcsönzőnk mostantól Törökbálintra és Budaörsre is szállít autókat, így ha Pest megyében lakik, egyszerűen és gyorsan juthat bérautóhoz.