Menü

Autókölcsönzés vidéki baráti összejövetelekhez

A nyár a nyaralások és a vidéki, szabadtéri baráti összejövetelek, kerti sütögetések időszaka. A baráti kör tagjai hetente-kéthetente összejönnek valamelyiküknél egy kis grillezésre: sül a kolbász, a szalonna és a kukorica. A meghívottak gyakran családostul érkeznek, sőt, akár magukkal viszik négylábú társukat is.

A vidéki helyszín megközelítése azonban általában problémás: a vonaton vagy a buszon meleg van, és ha nem jut ülőhely, nagyon kényelmetlen az utazás. Mindenki az autóval rendelkező meghívottakra számít: azt reméli, számára is jut hely a kocsiban, így sokkal kellemesebb lesz a lejutás. Azonban, ha túl kevés az autó, és a társaság fele kénytelen tömegközlekedéssel utazni, a meghívottak nem egyszerre érkeznek, kihűl az étel, mire a második csapat befut; vagy épp addig el sem készül, és a korán jöttek éheznek.

Ilyenkor ideális megoldás az autóbérlés. Így biztosak lehetünk benne, hogy mindenkinek jut hely, kényelmes és modern járművekkel utazhatunk, azok garantáltan nem robbannak le a cél előtt egy kilométerrel, és nem is kell egy csotrogányban nyomorognunk. Az autókölcsönzés egyáltalán nem kerül akkora összegekbe, mint sokan gondolnák; főleg, ha az utasok megosztják maguk közt a költségeket. Így a baráti összejövetel valóban kellemes élmény lesz, az odaúttól kezdve egészen a hazaérkezésig.

Sőt, budapesti autókölcsönzőnk rendszeresen jelentkezik különböző akciókkal, így ha ezeket alaposan átböngészik választás előtt, még kedvezőbb ajánlatokat kaphatnak. Gépjárműparkunkban több autókategória modelljei is megtalálhatók, ennek köszönhetően az utasok számától függően bérelhetnek kisautót vagy akár minibuszt is.