Menü

Családi kirándulás biztonságosan

Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról, egy négynapos hosszúhétvégéről vagy éppen egy egyhetes családi kikapcsolódásról, amikor útra kelünk, szeretnénk családunkat a lehető legnagyobb biztonságban tudni. Egy autó teljes műszaki ellenőrzése minden kiruccanás megelőzően költséges dolog, a vonattal, illetve busszal való közlekedés pedig nem nyújt megfelelő kényelmet és biztonságot – hiszen bármi baj történjen is a néhány nap alatt, külső tényezőktől függhet családunk biztonsága.

 

Családi autóbérlés

Az autóbérlés sokszor olcsóbb és biztonságosabb még a saját jármű használatánál is, hiszen egy hosszabb úton nem csak az autó műszaki állapotában kell határozottan biztosnak lennünk, de biztosítanunk kell azt is, hogy ha az úton probléma adódik, közel a megoldás. Autóbérlés esetén az úti cél meghatározásával biztosíthatjuk, hogy probléma esetén a segítség, sőt, akár a csereautó is rendelkezésre áll maximum néhány órán belül.
Nem kell tartanunk attól, hogy az autó rejtett hibái veszélybe sodorják családunkat, ahogyan attól sem, hogy a félúton lerobbant autó szervízelése miatt egy köztes állomáson ragadunk napokra.

A vonathoz képest pedig nagy előnye, hogy egyrészt ott és akkor állunk meg, ahol és amikor akarunk, másrészt, miután megérkeztünk a célhoz, a várost és környékét is kényelmesen járhatjuk be saját autóval, de probléma esetén akár egy hajnali időpontban is rendelkezésre áll egy gyors és megbízható közlekedőeszköz, így minden szempontból biztonságban érezhetjük magunkat és nem vagyunk menetrendhez kötve!