Menü

Elegáns bérautó esküvőre

Javában tart a nyár, az esküvői szezon. Az esküvője mindenki életében egy nagy nap, különösen a nőknek jelent sokat. A hölgyek körében sokan már kislánykorukban álmodoznak róla, hogy milyen lesz az esküvőjük, mire eljutnak a lánykérésig, már minden részletet megterveznek. A megfelelő autó kiválasztásával sem szabad az utolsó pillanatig várni.

A részletek bizony nem elhanyagolhatók egy ilyen jelentős esemény napján, így az sem, hogy milyen járművel érkezik meg a menyasszony és a vőlegény a ceremóniára. Sokan már nem elégszenek meg a család autójával, a lovaskocsi pedig nem minden időjárási körülmények között megfelelő. Ha biztosra akarunk menni, és mindenképpen látványos belépőt szeretnénk, bérelhetünk is autót erre a célra!

Az esküvői autó nagyszerű kiegészítője az esküvőnek, mondhatnánk, hogy a menyasszony ruhája után majdnem a legfontosabb. Az esküvői autó látványelem is egyben, mely eleganciát, szépséget sugároz, emeli az esküvő színvonalát, nívóját. A teljes harmónia érdekében érdemes időt szánni a minden szempontból leginkább megfelelő esküvői autó kiválasztására, gondoljunk csak olyan lényeges részletekre, mint az esküvői autó márkája, az esküvői autó színe, vagy akár az esküvői autóban rendelkezésre álló hely méretére, mely lényeges abból a szempontból, hogy a menyasszony a ruhájával kényelmesen elférjen, az esküvői autóból való ki- és beszállás se okozzon problémát.

Szélesek a lehetőségek

Ha úgy döntünk, hogy autót bérlünk az esküvőnkre, annak az a legnagyobb előnye, hogy a lehetőségeink igen szélesek lesznek. Ilyenkor ugyanis nincs olyan korlátozás, hogy abból kell választani, ami van, hiszen gyakorlatilag bármit megkaphatunk. Ha luxus érzést szeretnénk, akár limuzint is bérelhetünk sofőrrel, aki az ifjú párt szállítja, de ha a különlegességek hívei vagyunk inkább, a veterán autó is jó választás lehet. Mindkét esetben garantált a feltűnés és az extra látvány, a kényelemről nem is beszélve.

Akár díszítés is kérhető

A bérelt autókra is kérhető természetesen díszítés, hogy igazodjon az esküvő romantikus hangulatához. Ez lehet virág a motorháztetőn, lufik, szinte bármi, amit az ifjú pár igényel. A sofőr igény szerint akár egész éjjel is rendelkezésre áll, így haza is szállíthatja az ifjú házasokat a lagzi után.