Menü

Hétvégi kiruccanás kiskategóriás autóval

Az őszi napsütés és kellemes idő tökéletes alkalom a kirándulásra. Amennyiben hétvégi kiruccanást tervez a párjával, például kirándulni mennének a közeli hegyekbe, egy wellness-szállodában pihennének, vagy vidéki rokonlátogatásra készülnek, és nincs autója, valószínűleg nem szívesen néz az út elébe. Bármilyen csábító legyen is a végcél, nem esik jól belegondolni, hogy akár három-négy órát is egy kényelmetlen buszon vagy vonaton zötykölődve kell majd tölteniük. Az is előfordulhat, hogy még ülőhelyük sem lesz, fájós lábbal és fáradtan érkeznek a helyszínre, és mivel a csomagjaikat sem tudják rendesen elhelyezni, a ruhák összegyűrődnek, és kénytelenek vasalással kezdeni a hétvégét.

Mennyivel jobb lenne autóval menni, amelyben párjával kényelmesen elférnek, és még a csomagoknak is van hely! Ha viszont egyébként nem használ gépkocsit, csak ezért természetesen teljesen felesleges lenne fenntartania egyet. Évi néhány hétvégéért nem éri meg kötelező biztosítást és cascót fizetni, és állni a szervizelés költségeit. Azonban, ha nem saját autót vásárol, hanem ezen alkalmakra bérel egyet, a vágyott kényelmet megkapja, a járulékos költségek viszont nem önt terhelik.

A Recentcar Autókölcsönzőben olcsón bérelhet kiskategóriás autót páros programokhoz. Ha szeretné még kellemesebbé tenni maga és párja számára a hétvégi kiruccanást, utazzanak bérautóval, és kíméljék meg magukat a vonat- vagy buszút kellemetlenségeitől! Ráadásul, autókölcsönzőnk rendszeresen jelentkezik különböző akciókkal, amelyek minden gépjármű-kategóriára, így a kisautókra is vonatkoznak, így még olcsóbban juthat bérautóhoz.