Menü

Mi kell az autóbérléshez?

Az autóbérlés a tömegközlekedés kényelmesebb és a taxizás olcsóbb alternatívája. Gépkocsit kölcsönözni egyszerű és gyors művelet, mindössze követnie kell az alábbi lépéseket.

Döntse el, milyen autóra van szüksége: hányan utaznának, mennyi időre, mekkora csomagokkal. Autókölcsönzőnkben számos gépjármű-kategória közül választhat, a kisautótól a középkategóriáson és a kombin át a felső kategóriásig, illetve a hétszemélyes egyterű kisbuszig. Autóink fiatalok, rendszeresen karbantartottak, tiszták és minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával felszereltek (ABS, téli gumi stb.).

Ha sikerült kiválasztania a megfelelő autót, döntse el, mennyi időre van szüksége rá (egy napra, de akár több hétre is bérelhet), és hogy kér-e hozzá sofőrt is. Autóját online is lefoglalhatja, de személyesen is felkereshet minket budapesti kölcsönzőnkben.

Gépkocsit több mint egy éves érvényes jogosítvánnyal rendelkező személy bérelhet személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával. Az autó bérlésekor letét fizetendő, melynek összege a kategóriától függően változik. Ennek kifizetéséhez érvényes dombornyomott bankkártya szükséges; a letét fizetése nem jelent pénzmozgást a bérlő bankszámláján. Céges megrendelés esetén a bérleti díjat előre utalással, illetve a jármű leadásakor bankkártyával, átutalással vagy készpénzben rendezheti; egyéb esetekben pedig az utóbbi három lehetőség közül választhat.