Menü

Vállalkozást alapítasz? Bérelt autóval könnyebb lehet!

Minden téren nagy fába vágják a fejszéjüket azok, akik valamilyen vállalkozásba kezdenek. Komoly anyagi terhet vesznek a vállukra, és átmenetileg a magánéletük is háttérbe szorul, hiszen komoly munkával jár egy céget felfuttatni. Különösen akkor nehéz, ha drága eszközök kellenek a munkavégzéshez, mint például autók.

Függetlenül a céged profiljától, autóra valószínűleg szükséged lesz a mindennapok ügyeinek intézéséhez, és nem biztos, hogy a családod örülni fog neki, ha alóluk veszed ki a családi járgányt. Ilyen esetben a legjobb megoldás, ha bérelsz egy kocsit. Éppenséggel vehetnél is egy olcsó használt autót, de ezen a téren általában olcsó húsnak híg a leve – nagy valószínűséggel nem lenne hosszú életű.

Bérelt autó munkaeszközként

Különösen nagy segítség lehet számodra az autóbérlés, ha olyan profil céget alapítasz, ami szállítással, fuvarozással foglalkozik. Hatalmas anyagi terhet jelent ugyanis több járművet i megvásárolni rögtön kezdésnek, egy éppen csak induló vállalkozásnak ez alighanem jóval több, mint amennyit vállalni tud.

Szerencsére azonban erre a célra is lehet járműveket bérelni erre szakosodott cégektől, természetesen a megfelelő feltételek mellett. Ez a megoldás sem ingyenes – sajnos olyan nincs – de jóval kisebb terhet jelent egyszerre a vállalkozónak, mint autókat venni. Saját járműveket pedig ráér akkor vásárolni, amikor már beindult az üzlet, és van pénz, amit rá lehet fordítani a sajt gépjárműpark kialakítására.