Menü

6 ok az autóbérlésre

Ha van autója, talán meg sem fordul a fejében, hogy másik gépjárművel utazzon a család nyaralni. Pedig még ebben az esetben is jobb megoldást jelenthet az autóbérlés. 

1. Nincs saját autója

Ha viszont nincs saját gépjárműve, mindenképp érdemes autót kölcsönöznie. A másik lehetőség, hogy egy ismerősétől kér kölcsön, de így egyrészt lekötelezettnek kell éreznie magát, másrészt pedig egész úton azon aggódik majd, mi lesz, ha a kocsi lerobban, megsérül vagy ellopják.

2. Saját autója túl kicsi

Attól, hogy saját autója tökéletes a napi munkába járásra, nem biztos, hogy egy öttagú családnak is megfelel egy kéthetes nyaralásra. Utóbbi célra inkább béreljen egy egyterű mikrobuszt.

 

3. Saját autója öreg

Ha autója lerobban munkába menet, egyszerűen otthagyhatja, és bemehet busszal. Egy vidéki falu határában, négy gyerekkel a hátsó ülésen, tartós élelmiszerekkel teli csomagtartóval viszont ez kész rémálom. Ha már nem szívesen utazik régi autójával hosszabb távolságokra, a nyaralás idejére hagyja a garázsban, és béreljen tőlünk egy fiatal, rendszeresen karbantartott gépkocsit.

4. Az egész család együtt utazik

Ahelyett, hogy két autóval mennének, inkább béreljenek egy kisbuszt, amelyben mindenki kényelmesen elfér; így a csapatnak az utazás idejére sem kell szétválnia.

5. Sok hely kell a csomagoknak

Ha síelni, sátorozni, csónakázni vagy szörfözni mennek, sokkal több hely kell a csomagoknak és felszereléseknek, mintha csak egy hosszú hétvégére utaznának el egy wellnesshotelbe. Egy hétszemélyes egyterű minibusz csomagterében minden kényelmesen elfér.

6. Hosszú autóút áll ön előtt

Egy órát mindenki kibír kevésbé kényelmes körülmények között is. Ha viszont a fél napot vezetéssel kell töltenie, amíg leérnek a tengerpartra, válasszon komfortos, tökéletes vezetési élményt nyújtó, tágas utastérrel rendelkező, minden kényelmi extrával felszerelt bérautóink közül.

Sikerült meggyőznünk?

Kattintson ide és tekintse meg bérautó kínálatunkat!