Menü

A bérautó előnyei a sajáttal szemben magyarországi utazáskor

Magyarországra utazna kikapcsolódni az egyik közeli országból, de nem tudja eldönteni, hogy autóval vagy repülőgéppel jöjjön-e? A repülő mindenképp kényelmesebb, nyugodtan választhatja ezt; hiszen nem kell lemondania az autózás nyújtotta előnyökről akkor sem, ha itt-tartózkodása alatt nincs önnel a saját gépkocsija. Kölcsönözhet is autót; ráadásul a bérautó sok szempontból előnyösebb is, mint a saját.

 

A legújabb modellel utazhat

Amennyiben saját gépkocsija már 15 éves, és csak szükségből közlekedik vele, magyarországi látogatása alkalmával élvezheti azt az élményt, amelyet egy új modell vezetése jelent.

Sokkal kellemesebb vezetni

Budapesti autókölcsönzőnkben elérhető gépjárművek mindegyike kényelmes, és tökéletes állapotban van, így sokkal kellemesebb vezetni.

Sofőrt is kérhet hozzá

Ha annyira nem szeret vezetni, így a szabadsága alatt inkább átadná a feladatot másnak, a bérautóhoz kérhet sofőrt is, aki elfuvarozza majd a megtekinteni kívánt látványosságokhoz. Így olyan érzése lesz, mintha végig taxizna – jóval kedvezőbb költségek mellett.

Tiszta és tökéletes állapotú

Autóink mindegyike tiszta és tökéletes műszaki állapotban van: rendszeresen szervizeltetjük és lemosatjuk a gépjárműveket, hogy ne hagyják önt cserben az úton, és élmény legyen vezetni őket.

Minden szükséges extrával felszerelt

Egy bérautó általában sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, mint a sajátja, hiszen minden elvárt extrával (légzsák, ABS, klíma, központi zár, audioberendezés) fel van szerelve.