Menü

A bérelt autó előnyei a sajáttal szemben

Ha csak alkalmanként van szüksége autóra, a bérlés jobb megoldás lehet, mint a vásárlás. Bizonyos esetekben a nyaralásra szintén jobban megéri gépkocsit kölcsönözni a vonat vagy a repülő helyett, több okból is.

Nincsenek járulékos költségek

Miért fizetné rendszeresen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, ha csak havonta egyszer van szüksége az autóra? Ha nem vásárol, hanem bérel, a járulékos költségek nem önt, hanem a kölcsönzőt terhelik.

Nem kell szervizeltetni

Ahhoz, hogy az autó ne hagyja cserben az úton, rendszeresen át kell nézetnie egy szervizben akkor is, ha jelenleg látszólag nincs vele probléma – főként, ha az év nagy részében a garázsban áll. Ha autót bérel, biztos lehet benne, hogy tökéletes műszaki állapotban lévő, folyamatosan karbantartott járművet kap.

 

Nem kell lemosatni

Ha reprezentálnia kell az autóval, például mert kiemelt ügyfelét látogatja meg vidéken, nem mindegy, milyen gépjárművel érkezik; egy sáros, piszkos kocsival rossz benyomást kelt. Ha tőlünk kölcsönöz autót, biztos lehet benne, hogy azt kívül-belül tisztán kapja meg, így nem kell, hogy első útja a mosóba vezessen.

Fiatal

A legtöbb sofőrnek nincs anyagi kerete arra, hogy néhány évente lecserélje az autóját. Ha nem vásárol, hanem bérel, fiatal járműpark várja, így bármelyik gépkocsit választja is, azt élmény lesz vezetnie.

Minden extrával felszerelt

Egy hosszú autóút alatt az autó kényelme sem utolsó szempont. Ha tőlünk bérel gépkocsit, nem kell felárat fizetnie azért, hogy komfortos, légkondival és audioberendezéssel felszerelt járművel utazhasson.