Menü

A csomagoknak is legyen hely a bérautóban

Ha egy többhetes kirándulásra készülünk, a hétköznapokra egyébként ideális családi autó kicsinek bizonyulhat. Hiszen ilyenkor jóval több ruhát és egyéb nélkülözhetetlen dolgot pakolunk össze, mintha csak egy wellnesshétvégére mennénk; főként, ha például sátorozni vagy síelni indulunk, hiszen akkor még a felszereléseknek is kell hely. Ha féltjük a csomagjainkat, ezért nem szeretnénk őket a tetőn rögzíteni, az utastérbe pedig inkább nem tennénk semmit, hogy ne legyen kényelmetlen az autózás, szerezzünk be egy nagyobb csomagtartóval rendelkező gépjárművet.

Ha nincs olyan ismerősünk, akinek van ilyen kocsija, és kölcsön tudná adni, a bérlés jó megoldás lehet. Egy tágasabb autóval sokkal kényelmesebb az utazás; így ez a kis plusz költség nagyon is megéri, főként, ha messzire utazunk, és akár egy fél napot is autóznunk kell. Így elkerülhetjük, hogy a lábunk alá nyomorított felszerelés megsérüljön, a ruhák összegyűrődjenek, vagy hogy a gyerekek nyűgösek legyenek, mert nem férnek el rendesen, és egész úton nyafogjanak.

Budapesti autókölcsönzőnk kínálatából kombit vagy egyterű kisbuszt is választhat. Így sokkal kellemesebb lesz a vakáció már a legelejétől, mintha a saját kisautójukkal indultak volna útnak. Ráadásul egy bérautó esetében biztos lehet abban, hogy a gépjármű fiatal, tiszta, minden szükséges biztonsági és kényelmi funkcióval felszerelt, és tökéletes műszaki állapotban van, így nem fogja cserbenhagyni az autópálya közepén.