Menü

A kisbusz bérlés előnyei

Bár talán nem a minibusz az az autó, amire mindenki vágyik; számtalan előnye van egy hagyományos családi autóval szemben – főleg, ha hosszú időre, sok csomaggal vagy sokan utazunk. Ebben az esetben akkor is érdemes a saját autó helyett egy bérelt kisbusszal utazni, ha a kocsink egyébként jó állapotban van.

Kényelmes beszállás

Még a második vagy harmadik sorba is kényelmesen leülhetünk, nem kell összegörnyedve beszállni, vagy mindenkin átmászni. Ez a tény főként akkor nyom a latban, ha hosszú útra megyünk, így vezetés közben többször is megállunk, hogy az utasok kiszállhassanak, és megmozgathassák a tagjaikat.

 

Tágas utastér

Egy kisbuszban senkinek sem kell nyomorogni, a teltebb testalkatú utasok is kényelmesen elférnek, és a gyerekek sem lesznek nyűgösek a szűk tér miatt, így a családfő nyugalomban vezethet.

Tágas csomagtér

Ha kéthetes üdülésre utaznunk sok csomaggal, vagy értékes felszereléseket viszünk magunkkal, például síelni vagy kempingezni indulunk, fontos, hogy ne csak mi utazzunk kényelmesen, hanem a csomagok is. A tágas csomagtérben minden elfér, semmi sem sérül meg vagy törik össze, és az utasok komfortérzete sem csökken, hiszen nem kell a táskákat az üléseken vagy a lábunk alatt elhelyezni.

Tágas lábtér

Még a magasabb utasok is kényelmesen elférnek a hátsó üléseken is, és nem zsibbad vagy nehezedik el a lábuk egy hosszú út során sem. Így elegendő kevesebb alkalommal megállni kinyújtóztatni magunkat, tehát hamarabb elérhetjük úti célunkat.