Menü

A nyár az autóbérlés főszezonja

Akik külföldi útra vállalkoznak, sokszor nem is veszik figyelembe az autóbérlés lehetőségét, pedig sokszor bérelt autóval utazni legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldás a környező országokba utazóknak, vagy akár hosszabb távra is. Az autóbérlés külföldre utazáshoz ugyanis nem jár semmilyen extra felárral, csupán a kaució összege nő, amit visszakapunk az autó bérleti időszaka után.

A kölcsönzött autók amellett, hogy jól karban vannak tartva és megbízhatóan elvisznek a külföldi úticélunkhoz, különböző extrákkal is rendelkeznek, úgymint GPS navigáció, ami különösen jól jöhet külföldön, hisz gondoljunk csak bele, az országhatár és hazai mobilhálózatunk magunk mögött hagyásával a mobil netünk is (gyakran) megszűnik, ami nélkül telefonunk térképalkalmazásai legtöbb esetben szinte semmit sem érnek.

További akadály lehet még családoknak a megfelelő gyerekülések hiánya hosszabb autóúton, erre is megoldást kínálunk, gyerekülés szolgáltatásunk ugyanis képes kiszolgálni minden életkort és igényt. Így gyermekeik biztonságosan és kényelmesen Önökkel tarthatnak, üléseink komfortjának köszönhetően akár végig is alhatják az utat a szülők legnagyobb örömére.