Menü

Autóbérlés balatoni hétvégékhez

Ha egy-két hetes nyaralásra idén nincs időnk, vagy anyagilag nem engedhetjük meg magunknak, egy hosszú hétvégére akkor is érdemes összepakolnunk a családot vagy összeszedni a barátokat, és leugrani a Balatonra. Hiszen egyetlen nyár sem múlhat el egy kis környezetváltozás nélkül. Szükségünk van pár napnyi semmittevésre ahhoz, hogy aztán újult erővel térhessünk vissza a munkához – vagy a gyerekek nyugodtabban vegyék tudomásul, hogy hamarosan megint iskola.

A nyaralás csak úgy lehet tökéletes, ha már az odaút is kellemes. Harmincöt fokban egy vonaton vagy távolsági buszon zötykölődni egyáltalán nem az. Főleg, hogy ilyen időben nem csak mi vesszük a Balaton felé az irányt, így könnyen lehet, hogy még ülőhelyünk sem lesz, és kénytelenek vagyunk a földre vagy a csomagjainkra telepedve várni, hogy végre megjelenjen a távolban a magyar tenger.

Mennyivel kellemesebb ilyenkor úgy utazni, hogy közben egy klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről! Így nem nyűgösen és nyakig izzadtságban úszva, hanem nyugodtan és a ránk váró élmények okozta izgalommal érkezünk meg a helyszínre. Budapesti autókölcsönzőnk bérautói mind rendelkeznek klímával; ez ugyanúgy szerepel a bérleti díjban, mint a kötelező biztosítás, a casco, az autópálya-matrica, az ABS, a légzsák vagy a központi zár. Azok számára tehát, akik nem rendelkeznek saját gépkocsival, ideális megoldás az autóbérlés, akár kettesben, akár két- három vagy négy gyerekkel, akár egy hétfős baráti társasággal utaznának; ugyanis kölcsönzőnkben számtalan járműkategória közül választhatnak.

Kattintson ide és béreljen autót Balatoni utazásához!