Menü

Autóbérlés csapatépítő tréningre

A csapatépítő tréning amellett, hogy fejleszti a kollégák számos, munkájuk során nap mint nap kamatoztatott képességeit, és elősegíti a csapatmunka hatékonyságát, remekül össze is kovácsolja a kollektívát. Egy alaposan megszervezett, és a legkisebb részletekre összpontosítva lebonyolított tréning szinte egy nyaralásnak is beillik, melynek élményeit a munkatársak sokáig örömmel idézik majd fel.

A vidéki szállodába való eljutás azonban problémát jelenthet, hiszen korántsem biztos, hogy rendelkezésünkre áll annyi céges autó, hogy minden munkatárs kényelmesen utazhasson. Ha ők maguk nem rendelkeznek gépjárművel, a kimaradt kollégák kénytelenek a buszt vagy a vonatot választani. Így egyrészt kettéválik a csapat, és oda az a lehetőség, hogy már az úton megalapozzák a hangulatot; másrészt pedig, a kényelmetlen járműveken utazva valószínűleg fáradtan és kedvtelenül érnek majd oda a helyszínre.

A néhány évenkénti csapatépítő tréningekre gondolva természetesen felesleges lenne több céges autót is fenntartani; elég, ha aktuálisan gondoskodunk a megfelelő számú gépjárműről. A legegyszerűbb megoldás ilyenkor az autókölcsönzés. Több modell közül is választhatunk annak megfelelően, hányan utaznánk, és mennyi időre, azaz mekkora táskákat kell elhelyezni a csomagtartóban. Ráadásul, autókölcsönzőnk kínálatában mindig a legmodernebb modelleket és tökéletes műszaki állapotban lévő autókat találunk, így biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a tréning, hanem már maga a vezetés is élmény lesz.