Menü

Autóbérlés havas kiruccanásokhoz

Lassan véget ér az enyhe, szinte nyárias ősz, egyre jobban hűl az idő és várhatóan hamarosan leesik az első hó is. Ilyenkor még azok is szívesen szerveznek egy kis családi kirándulást a hétvégén, akik nem tudnak vagy nem szoktak síelni.

A gyerekek a hóban elsősorban nem a közlekedési akadályt, hanem a szánkózás és a hóemberépítés lehetőségét látják. Az utóbbi még csak-csak megoldható a kertben vagy a ház előtt, de a szánkózás úgy nem az igazi, ha egymást húzogatják végig az utcán oda-vissza. Sokkal nagyobb élmény várja őket Dobogókőn, Visegrádon vagy a Mátrában. Az odajutás három vagy négy gyermekkel – plusz egy vagy több szánkóval – azonban már nem olyan egyszerű. Ha hosszú az út, és a gyerekek nem férnek el rendesen, mire megérkezünk, nyűgösek lesznek, és akár a szánkózás ígérete sem tudja jobb hangulatra deríteni őket. Ráadásul, tetőcsomagtartó híján a szánkók elhelyezése is komoly problémát okozhat.

Sokkal praktikusabb és kényelmesebb megoldás, ha mikrobuszt bérel a családi kirándulásra. Így a gyerekek, a csomagok és a szánkók is remekül elférnek majd, és az ön számára is nagyobb élményt jelent a vezetés. A legegyszerűbb, ha felhív minket telefonon vagy befárad hozzánk személyesen és minden felmerülő kérésben a segítségére leszünk.

Bérelhető kisbuszaink fiatalok, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban vannak, minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával felszereltek, így nemcsak maga a szánkózás, hanem már az odaút is igazi élmény lesz.