Menü

Autóbérlés: így épül egy cég imázsa

Az autóbérlés ideális megoldás lehet újonnan indult vagy gyorsan növekvő cégek számára, hiszen számos olyan lehetőséget biztosít, amit egyébként saját költségvetésből a vállalkozásunk egyébként hosszú évek alatt sem lenne képes megoldani.

Hosszú távú bérlet, már egy autótól

Az autóbérlés egyik legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy rendelkezhetünk egy új gépkocsival, anélkül, hogy annak teljes összegét ki kellene fizetnünk. Ráadásul számos konstrukcióból választhatunk, így azt is eldönthetjük, hogy szeretnénk-e saját tulajdonunkba venni az autót, amikor a bérlet lejár.

Emellett a legtöbb autóbérléssel foglalkozó vállalkozás igen rugalmasan kezeli a bérleti ügyeket, ami azt jelenti, hogy kezdhetjük a hosszú távú bérletet akár egyetlen autóval is, azonban ha a későbbiek során változnak az igényeink, a konstrukciót két-három autóra, sőt, akár egy teljes flottára is kibővíthetjük.

 

Elegancia és stílus

Amennyiben ilyen konstrukciót választunk arra, hogy cégünket ellássuk gépjárművekkel, akkor hatalmas előnyre tehetünk szert. Ha a gépkocsi a mindennapi munkavégzés része, az új gépjárművekkel olyan megjelenést és eleganciát biztosíthatunk munkatársainknak, ami nagymértékben növeli cégünk imázsát.

Az új gépjárművek eleganciát, megbízhatóságot és stabil hátteret sugallnak, ami azt is jelenti, hogy az autóbérlésbe való beruházás egy igazán előrelátó, hosszú távú befektetés. Az autóbérlés egy megfizethető konstrukció, mely a legkisebb vállalkozások számára is elérhető, ráadásul, ha a zárt végű lízing mellett döntünk, a bérlés lejártakor cégünk tulajdonába kerülnek a járművek.