Menü

Autóbérlés leánybúcsúra

A leánybúcsú a házasodni készülő nők hajadonlétének utolsó nagy bulija, így nem csoda, ha az eseményt szervező barátnők és rokonok mindent megtesznek azért, hogy egy emlékezetes estét szerezhessenek a menyasszonynak.

Megtervezik a programot, ötletes játékokat találnak ki, lefoglalják a helyszínt, összeállítják a meghívottak listáját, és beszerzik a szükséges kellékeket és eszközöket. A bemelegítésként funkcionáló házibuli után az ünneplő társaság hagyományosan beleveti magát az éjszakába, és tesz egy körutat a városban, hogy játékos, vicces vagy olykor arcpirító feladatokkal bízzák meg a menyasszonyt. Az egyes helyszínekre való eljutás megkönnyítése és persze a kényelem jegyében érdemes autóval utazni.

Elegáns megoldás, ha bérelünk egy kocsit, és egy sofőr fuvarozza a mulatozókat szerte a városban. Így a társaság minden tagja felhőtlenül szórakozhat és fogyaszthat alkoholt, hiszen nem kell a vezetéssel foglalkozniuk. Az autóbérlést sokan drágának gondolják, pedig egyáltalán nem jelent olyan nagy költséget még akkor sem, ha egy többnapos nyaralásra kölcsönzünk autót; ha pedig csupán egy napra van szükségünk gépkocsira, még kevésbé. Budapesti autókölcsönzőnk ráadásul rendszeresen jelentkezik különböző akciókkal; ezeket érdemes figyelni, hiszen, ha a leánybúcsú napján épp él valamilyen kedvezményes ajánlat, még barátibb áron oldhatják meg a szervezők az autóbérlést. Kölcsönzőnkben több modern közül választhatnak attól függően, hány fős a társaság.