Menü

Autóbérlés síeléshez

Hamarosan kezdődik a síszezon. A síelés sok felszerelést igényel és nem biztos, hogy a saját kocsinkban minden elfér. Ezért megfelelő megoldás lehet egy nagyméretű autó bérlése, amiben kényelmesen elfér a család vagy az egész baráti társaság és az összes sífelszerelés.

Néhány hasznos tanács az autóbérlés előtt

Legyen hólánc a kocsiban

Több országokba be sem engednek hólánc használata nélkül vagy súlyos büntetésekre számíthatunk, ha nem tartunk magunknál, még akkor is, ha ténylegesen nem lesz rá szükségünk az utunk során.

Azonban a hólánc nem csak elméletben fontos a téli autókölcsönzéshez, mivel előfordulhat, hogy szükségünk is lesz rá az út során. Ezért mielőtt útnak indulnánk, mindenképp próbáljuk ki egyszer, hogy hogyan kell feltenni a hóláncot.

Hasznosak lehetnek a következő kiegészítők is az utunk során:

  • kesztyű, amit a felszereléskor használhatunk

  • vízhatlan anyag vagy rongy amire rátérdelhetünk a felszerelés közben

  • zseblámpa, ha a hóláncot sötétben kellene felszerelni

Ablakmosó folyadék

Mielőtt átvennénk az autót, ellenőrizzük le, hogy megfelelő mennyiségű téli ablakmosófolyadék van-e a tartályban.

Nagyon fontos az utunk során, hogy vezessünk óvatosabban mint általában. A bérelt autóhoz idő, míg hozzászokik az ember, kitapasztalja pontosan az útviszonyokat és az autó tapadását, illetve erejét, az elején inkább vezessünk óvatosabban és körültekintőbben, illetve mindig csak az útviszonyoknak megfelelő sebességgel menjünk.

A Recentcar – nál bérelt gépjárművek minden esetben az időjárásnak és az évszaknak megfelelő gumiabronccsal felszereltek, így Ügyfeleinknek csak az utazásukat kell élvezniük.