Menü

Autóbérlés sofőrrel

Nem is gondolnánk, hogy egy üzlet létrejöttében mekkora szerepet játszanak a külsőségek. Az, hogyan bánunk potenciális üzletfelünkkel, szimpatikusak vagyunk-e a számára, megértjük-e egymást, tudunk-e beszélgetni, és megadjuk-e számára a szükséges tiszteletet, gyakran többet nyom a latban, mint maguk a számok. Nem meglepő, hogy az üzletek nagy része nem is a tárgyalóban vagy egy íróasztal mellett, hanem egy kellemes ebéd keretében, teniszezés vagy golfozás közben születik. Ha tehát azt szeretnénk, hogy lehetséges üzletfelünk megnyissa előttünk a pénztárcáját, el kell kápráztatnunk őt.

Az a minimum, hogy külföldi vendég esetén saját autóval kimegyünk elé a reptérre, és nem hagyjuk, hogy taxit fogjon. Sokkal elegánsabb megoldás azonban, ha az autóbérlést választjuk, és egy sofőrrel rendelkező gépkocsit rendelünk. Üzletfelünk így látni fogja, hogy a vele való kapcsolat valóban fontos a számunkra, hiszen gondoskodunk a kényelméről.

Ha a nap folyamán több tárgyalás, üzleti ebéd vagy a partnerekkel való koktélozás is szerepel a tervben, az udvariasság jegyében nem tehetjük meg, hogy ne koccintsunk vendégünkkel. Ha a bérautóhoz sofőrt is kérünk, ez nem jelent problémát. Ha gyakran érkeznek hozzánk partnerek tárgyalni, az autókölcsönzőnk szolgáltatásait akár hosszútávon is igénybe vehetjük. A kölcsönzés sokszor olcsóbb, mintha saját céges autót tartanánk fenn, hiszen így a gépkocsi fenntartási költségeivel nem kell számolnunk. Ha cége Budapesten működik, számtalan lehetőség közül választhat, és akciós ajánlatokat talál, amelyeket igénybe véve még kedvezőbb áron bérelhet nálunk autót.

Kattintson ide és tekintse meg autó típusainkat!