Menü

Autókölcsönzés már Budaörsön is

Ha sürgősen autóra van szüksége egy üzleti út, családi program, rokonlátogatás vagy más vidéki elfoglaltság miatt, de saját gépjárművel nem rendelkezik, az autóbérlés jó megoldás lehet. Hiszen így csak az autózás előnyeit élvezheti: kényelmesen utazhatnak ön és utasai egyaránt, és a csomagoknak is bőven jut hely, így nem gyűrődik össze vagy sérül meg a bőrönd tartalma. A gépjármű fenntartási költségei (kötelező felelősségbiztosítás, casco, szervizelés, lemosatás) nem önt terhelik, és amiatt sem kell bosszankodnia, hogy a tíz-tizenöt éves csotrogány lerobban-e az autópálya közepén, hiszen fiatal autókkal, mindig a legújabb modellekkel utazhat, amelyek minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával fel vannak szerelve.

Budapesti autókölcsönzőnk a közelmúltban Budaörsön új telephelyet nyitott; így ha ön Budaörsön vagy környékén lakik, kényelmes megoldás hozzánk fordulnia, amennyiben gépjárművet szeretne bérelni. Kölcsönözhet autót akár csak néhány órára, de több hétre is. Több gépjármű-kategória közül választhat, a kisautóktól kezdve a hétszemélyes egyterű kisbuszokig.

Autókölcsönzőnk rendszeresen jelentkezik akciókkal is, így ha rugalmas az utazás időpontja, érdemes időről időre visszanéznie weblapunkra, hiszen még kedvezőbb ajánlatokat is kifoghat. Ha nem szeretne egy tömött, túl- vagy alulfűtött buszon vagy vonaton nyomorogni, inkább teljes kényelemben utazna, látogasson el budaörsi autókölcsönzőnkbe; így nemcsak az ott-tartózkodás, hanem már maga az odaút is élmény lehet!

Nézzen szét autótípusaink között, biztosan talál igényeinek megfelelőt!