Menü

Autókölcsönzés síeléshez

Ha a mindennapokban nincs szükségünk autóra, mert munkahelyünkre gyalog járunk, hiszen olyan közel van, vagy pedig tömegközlekedéssel, mert nem szívesen ragadnánk be a reggeli dugóba, nincs is értelme, hogy saját gépkocsit vásároljunk. Azonban egy családi síelés vagy vidéki rokonlátogatás sokkal kényelmesebben megoldható autóval, mint vonaton vagy busszal, ahol nem tudjuk kényelmesen elhelyezni a csomagokat, és a járművön vagy túl meleg vagy épp túl hideg van.

Ha csak évente egyszer-kétszer ülnénk autóba, a borsos fenntartási költségek miatt nem érné meg a saját gépjármű. De szerencsére az alkalomszerű autózásról sem kell lemondanunk. Egy saját autó költségeihez képest a kölcsönzés kifejezetten olcsó, főként, ha sikerül kifognunk egy akciós ajánlatot.

Ha a síelésekre, nyaralásokra gondolva vásárolnánk egy gépjárművet, azonban nem áll elég anyagi forrás a rendelkezésünkre, amellett, hogy csak a rosszabb állapotú használt autók közül válogathatnánk, a hitel törlesztő részleteivel is hónapról hónapra szembesülnünk kellene. Az autókölcsönzéssel viszont kizárólag akkor fizetünk, amikor szükségünk is van a kocsira. Ráadásul a bérautók mind a korszerű, megbízható típusok közül kerülnek ki, így ezekkel sokkal nagyobb élmény a vezetés.

Ha az egész család együtt megy síelni egy-két hétre, bérelhetünk egy nagyobb csomagtérrel rendelkező modellt, hogy minden bőrönd kényelmesen elférjen. Ha viszont csak egy hétvégi rokonlátogatásra készülünk, egy kisebb autó is megfelel; szabadon választhatunk.

Tekintse meg bérautó kínálatunkat, amellyel szinte bármilyen igényt ki tudunk elégíteni!