Menü

Béreljen elegáns autót mikor szüksége van rá!

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy drága, esetleg luxuskategóriás autót vásároljon. A legtöbb ember átlagos árfekvésű gépjárművel jár, azonban adódhat az életben néhány olyan helyzet, amikor szívesebben mennénk egy drága, jó autóval valahová, esetleg úgy is érezzük, hogy ez az elvárt. Főleg a munka miatt szokott előfordulni, hogy valakit meghívnak egy rangos eseményre, ahol nem szívesen jelenne meg egy öreg, olcsóbb autóval, de esküvőkön is gyakran bérelnek egy luxusautót, hogy azzal jelenjen meg az ifjú pár.

A legtöbb tévhittel ellentétben, nem drága mulatság

Sokan azt hiszik, hogy az autóbérlés ebben az esetben nagyon drága, de ez nem feltétlenül van így. Az kétségtelen, hogy minél jobb autót bérlünk, annál többet kell fizetni érte, azonban alkalomszerűen egyáltalán nem megfizethetetlen az ára egy felsőkategóriás gépjárműnek. Adott esetben ez sokkal jobb megoldás, mint például az, ha taxival megyünk, vagy lenyeljük a békát, és beérjük a meglévő autóval. Egy jó és szép autó igenis képes emelni bizonyos események fényét, ezért néha érdemes beruházni a bérlésére.

Mire van szükség a bérléshez?

Egy felsőkategóriás autó bérléséhez semmivel sem kell több, mint bármilyen más autó kölcsönzéséhez. Általában B kategóriás jogosítvány szükséges hozzá, esetleg még azt köthetik ki, hogy hány éves legyen a jogsi – ez a kölcsönzőtől függ, nem mindenhol határozzák ezt meg, hiszen a régi jogsi nem feltétlenül jelent sok vezetési rutint. Ezen kívül személyi igazolványra lehet szükség, és persze a bérlőnek nagykorúnak kell lennie.