Menü

Béreljen kisbuszt Budapesten!

Amikor az egész rokonság a magyar fővárosba készül vakációzni, vagy munkatársaival érkezik üzleti ügyben, a szállásfoglaláson kívül még egy fontos dologról gondoskodnia kell. Ahhoz, hogy a városnézés kényelmesebb legyen, illetve egyszerűen eljuthasson az egyik tárgyalás helyszínéről a másikra, érdemesebb autóval utaznia, mint tömegközlekedéssel.

Bár Budapest tömegközlekedési hálózata elég sűrű, azaz szinte bárhova eljuthat busszal, villamossal vagy metróval; külföldiként problémát okozhat, hogy nincs tisztában a járatok menetrendjével és útvonalával. Egy térkép és néhány segítőkész helyi lakos segítségével ez természetesen megoldható, de tény, hogy ha autóval tévedünk el, azt sokkal egyszerűbben korrigálhatjuk, mintha rossz buszra vagy rossz irányba szállnánk fel, és meg kellene várnunk a következő megállót, hogy kijavíthassuk a tévedést.

Ha nem autóval, hanem repülőgéppel utaznak Budapestre, a taxizás vagy az autóbérlés a legjobb megoldás. Ha hatan-heten érkeznek, a több taxi helyett érdemesebb egy hétszemélyes egyterű kisbuszt bérelniük. Így mindannyian kényelmesen elférnek, és egyszerűen eljuthatnak látványosságtól - látványosságig, illetve tárgyalásról tárgyalásra. Ha kisbuszt bérelnek, egyszer sem kell buszon vagy villamoson nyomorogniuk a tömegben, így az itt-tartózkodásuk sokkal kellemesebb lesz, és jobb emlékekkel térnek majd haza.

Külföldiként is bérelhet autót, illetve egyterű kisbuszt budapesti gépjármű kölcsönzőnkben. Ehhez mindössze egy érvényes személyazonosító okmányra, jogosítványra, dombornyomott bankkártyára, és letét megfizetésére lesz szüksége. Többféle kisbusz közül is választhat; bármelyik mellett dönt is, a biztonságról és a kényelemről nem kell lemondania, hiszen gépjárműveink minden szükséges extrával (központi zár, légzsák, ABS, klíma, audioberendezés) felszereltek.