Menü

Béreljünk autót randevúra

Akár egy vidéki hétvégével, akár egy balatoni nyaralással vagy egy éjszakai városi kocsikázással lepné meg a kedvesét, bármelyik tevékenységhez megtalálja a megfelelő gépjárművet autókölcsönzőnk kínálatában. Mivel számtalan autókategória és modell között válogathat, biztos lehet benne, hogy nemcsak maga a program lesz kellemes élmény, hanem már az odavezető út is. Egy hosszabb utazásra például nagyobb csomagterű és komfortosabb autóra van szükség, amelyben sofőrként és utasként is kényelmesen ülhetünk, nem gémberednek el a tagjaink, és gyűrődik össze vagy rongálódik meg a poggyászunk, mire odaérünk.

Egy elegáns partira, éjszakai kocsikázásra vagy az esetleg egy színházi előadásra viszont egy luxusautó a legjobb választás. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen gépjárművet tartsanak fenn, azonban egy napra mindenki számára elérhető ez a luxus. Ezzel partnerünket is elkápráztathatjuk a születésnapján vagy a házassági évfordulón; miközben mi élvezzük a változatosságot és azt, hogy egy sokkal korszerűbb modellt vezetünk a saját autónknál, párunk igazi hírességnek érezheti magát.

Az autóbérlés a közhiedelemmel ellentétben nem drágább, mintha saját gépjárművünkkel utazgatnánk; főként, ha azt csak ritkán használjuk. Ráadásul, ha kölcsönzünk, a fenntartási költségekkel, a kötelező biztosítással vagy a cascóval nem kell számolnunk, és nem nekünk kell állnunk a szervizelést és a lemosatást sem. Budapesti autókölcsönzőnk számos akciós ajánlattal várja az ügyfeleket, akár csak egyetlen napra, akár két hétre van szükségük autóra.