Menü

Bérelt autóval juthatunk haza éjszaka

A legtöbb ember örül neki, ha meghívást kap egy jónak ígérkező partira, bulira, azonban sokszor jelent problémát, hogy a rendezvény végén valahogyan haza kellene jutni éjszaka. A tömegközlekedés nem mindenhol valós opció éjjel, ugyanis sok helyen semmi nem jár az éjszakai órákban, gyalog pedig az esetek többségében túl sokáig tartana hazaérni, ha kivitelezhető lenne egyáltalán. Autóval sajnos nem mindenki rendelkezik, de aki igen, az sem mindig szeret kocsival menni az ilyen rendezvényekre. Az ilyen problémákra jelent jó megoldást az autóbérlés – sofőrrel együtt!

Nyugodtan ihatunk

Természetesen nem arról van szó, hogy feltétlenül le kellene részegedni egy partin, de egy-egy pohár finom bor vagy pezsgő igenis jól eshet az ilyen alkalmakkor, és a hangulatot is nagyszerűen oldja. Ha azonban tudjuk, hogy még vezetnünk kell, ezekről sajnos le kell mondanunk, hacsak nem akarunk a jogosítványunktól is búcsút venni. Szerencsére azonban van megoldás erre a problémára: bérelhetünk autót sofőrrel együtt, így nyugodtan ihatunk alkoholt, és nem kell amiatt aggódni, hogy megyünk haza.

 

Ott is működik, ahol nincs taxi

Ebben a módszerben az a jó, hogy olyan helyeken is működik, ahol nincsen taxiszolgálat. A sofőr bárhová elmegy a megbeszélt időben, és ajtótól ajtóig szállítja az utasát, akár az éjszaka közepén, vagy kora hajnalban is. A hazatérés módja így tehát biztosított, a szolgáltatás megrendelőjének nincs más dolga, mint élvezni a partit, ahová meghívták!