Menü

Egyterű autóbérlés nagycsaládosoknak

Ha hosszú időre indulunk nyaralni három vagy még több gyermekkel, illetve a tág családi körrel, az izgatott várakozásba egy kis kellemetlen érzés is vegyülhet. Ha sok csomagot viszünk magunkkal, azok épségéért is aggódnunk kell, főként, ha csak úgy férnek be a csomagtartóba, hogy egymás mellé gyömöszöljük őket. Valószínűleg az utastérbe is kerül belőlük, ez pedig csökkenti az utasok komfortérzetét.

 

Legyen pihentető már az odaút is

A nyaralás ígérete és a rájuk váró kellemes élmények a felnőtteket általában kárpótolják az utazás kényelmetlenségéért, a gyerekek azonban nem ilyen megértőek. Nyűgösek, veszekednek, sírnak az úton, kifárasztva a vezetéssel megbízott családfőt. Ha egy fél napot vagy akár még többet kell eltöltenünk a volán mögött, saját és utasaink biztonsága érdekében nyugalomra és csendre van szükségünk.

Egy bérelt egyterűvel kellemesebb az utazás

Ha saját, kisebb méretű autója nem tudja teljesíteni a kényelmes utazás feltételeit – vagy nem is rendelkezik gépjárművel –, béreljen egyterű mikrobuszt a nyaralásra! Budapesti, törökbálinti vagy budaörsi autókölcsönzőnkben többféle kisbusz közül választhat. Annyi azonban közös bennük, hogy minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával fel vannak szerelve, fiatalok, kényelmesek, rendszeresen karbantartottak, és igazi vezetési élményt nyújtanak. Ha az egyterűkölcsönzés mellett döntünk, nemcsak maga a nyaralás, hanem már az odaút is kellemes lehet.

Sikerül meggyőznünk?

Kattintson ide és válasszon egyterűink közül!