Menü

Előfordult már önnel, hogy autója cserben hagyta az úton?

Amikor egy hosszabb utazásra készülünk, igyekszünk felkészülni a legrosszabbra. Fontos, hogy legyen nálunk egy kis plusz pénzt, ha otthon hagynánk valami nélkülözhetetlent; a legnagyobb kánikulában is pakoljunk be meleg ruhát vagy fordítva; és vigyünk magunkkal elegendő vizet és élelmet, ha sokkal tovább tartana az út, mint számítottunk rá. Azonban van még egy kellemetlenség, amely előfordulhat utazás közben akkor is, ha úgy gondoljuk, mindenre odafigyeltünk; mégpedig, ha az autó lerobban az úton.

Az idős gépjármű váratlanul meghibásodhat

Főként akkor számíthatunk erre, ha a gépjárművünk öreg, illetve nem is gondoskodunk rendszeresen a karbantartásáról. De ha az utóbbit be is tartjuk, még akkor is előfordulhat váratlan probléma. Ezért, ha már nem bízik úgy a saját autójában, érdemes egy fiatalabb, megbízhatóbb modellel elindulnia, ha hosszabb út elé néz – akkor is, ha saját járműve egyébként elég tágas és kényelmes lenne.

 

Az autókölcsönzés költségei sokszorosan megtérülnek

Gondolja át, milyen kellemetlenségeket okoz, ha az autó lerobban: szerelőt kell találni a semmi közepén, késve érkeznek a szálláshelyre, a család minden tagja érthetően idegessé válik, így nem folytatódhat jó hangulatban az utazás… Az autóbérlés többletköltségei tehát sokszorosan megtérülnek. Béreljen autót törökbálinti vagy budaörsi kölcsönzőnkben, hogy nyugodtan telhessen a családi kirándulás!

Sikerült meggyőznünk?

Kattintson ide és tekintse meg autóbérlés árainkat!