Menü

Felsőkategóriás autóbérlés családi kirándulásra vagy üzleti útra

Ha gyalog vagy tömegközlekedéssel járunk a munkahelyünkre, így jellemzően nincs szükségünk autóra, nem érné meg fenntartanunk egy saját gépkocsit, hiszen rengeteg pénzünket emésztené fel évente. Gondoljunk csak a kötelező biztosításra, a cascóra, a téli-nyárigumicserére, a lemosatásra, a szervizelésre… Évente pár alkalommal azonban jól jön az autó, például, ha kirándulni vagy nyaralni utazunk családunkkal, illetve csapatépítő tréningre vagy üzleti tárgyalásra munkatársainkkal. A biztonság mellett a kényelem is elsődleges szempont, főleg, ha hosszú út elé nézünk. Hiszen ellenkező esetben nem tudnánk kipihenten megérkezni a helyszínre, kevésbé élveznénk a ránk váró programokat, illetve akár még hatékonyságunk is csökkenne az üzleti tárgyaláson.

A Recentcar Budapesti autókölcsönzőnknél több típus közül válogathatnak azok, akik a fenti alkalmakra keresnek felsőkategóriás bérautót. Opel Vectra gépkocsiink felszereltsége tartalmazza mindazon funkciókat, amelyek garantálják, hogy Ön és családja, munkatársai vagy üzleti partnerei biztonságosan és kényelmesen utazzanak.

A nagykategóriás autók felszereltségéhez tartozik a légkondicionáló, a négy légzsák, az elektromos ablakemelő, a központi zár, az ABS, illetve a téli/nyári csomag is. A bérleti díj pedig az autó használatán kívül tartalmazza a kötelező biztosítást és a cascót, az autópályadíjat, a rendszeres karbantartás költségeit, illetve a korlátlan kilométer-használatot.

Kattintson ide és béreljen felsőkategóriás autót most!