Menü

Írjuk le részletesen kölcsönzéskor, hogy milyen autót szeretnénk!

Az autókölcsönzés nagyon sok problémánkra jelenthet megoldást, de ez csak akkor igaz, ha körültekintően választjuk meg a bérelni kívánt gépjárművet. A kölcsönzőben tudnak segíteni azzal kapcsolatban, hogy melyik autó ideális a számunkra, de csak akkor, ha pontosan el tudjuk mondani, hogy mire van szükségünk, mit is szeretnénk. Ehhez természetesen az az első lépés, hogy saját magunk végiggondoljuk, mire is kell a bérelt autó.

Hová szeretnénk vele menni?

Nagyon nem mindegy például, hogy a bérelt autót városban tervezzük használni, vagy a hegyekbe mennénk vele, sok esetben nem betonozott úton. Nyilvánvalóan nem minden autó alkalmas az utóbbi terepre, a városban pedig sokszor praktikusabb egy kisméretű jármű, mint például egy terepjáró. Na persze a méret esetében az is nagyon fontos szempont, hogy hányan tervezünk utazni az autóval, és mennyi csomagot viszünk magunkkal, de az is sokat nyom a latban, hogy mire van jogosítványunk.

Milyen extrákra van szükségünk?

Ha nyár van, és egy meleg helyre indulunk nyaralni például, különösen fontos szempont lehet, hogy a bérelt autónkban legyen klíma. Ha sok a holmink, nem mindegy, hogy mekkora csomagtartója van a járműnek, és esetleg egy tetőcsomagtartó is jól jöhet. A létszámtól függően elég lehet egy ötszemélyes autó is, de ha ennél többen vagyunk, nagyobbra lesz szükség. Az autókölcsönzőkben lényegében mindenre van megoldás, csak fontos, hogy pontosan tisztában legyünk vele, mit is szeretnénk!