Menü

Kéne egy plusz autó? Bérelj!

A legtöbb család tökéletesen meg tudja oldani a mindennapjait egy autóval, azonban előállhatnak időnként olyan helyzetek, amikor mégiscsak jó lenne, ha kettő lenne. Vegyünk egy egyszerű példát: az egyik szülőnek munkaügyben vidékre kell mennie néhány napra. Ilyen esetben vagy ő vállalja a tömegközlekedést, akár több átszállással, és ér oda sokkal hosszabb idő alatt, mintha kocsival menne, vagy a másik marad autó nélkül napokig. Utóbbi helyzetben problémás lehet a bevásárlás, a gyerekek szállítása. Vagy bérelhetnek autót. 

Miért jobb, ha autót bérelsz?

Mert nem kell felrúgni a megszokott rutint. A gyerekeket nyugodtan lehet továbbra is autóval iskolába, óvodába fuvarozni, a bevásárlást is nyugodtan, kényelmesen lehet intézni. Mindemellett az utazni kénytelen szülő is mehet autóval, kényelmesen, átszállás nélkül, a saját tempójában. Ezzel nem kevés időt is megtakaríthat, ha azt nézzük, hogy a csatlakozások csúszása, a késések miatt hány órába telhet egy vidéki utazás tömegközlekedéssel. Autóval nyilván sokkal gyorsabban megérkezhet.

Eldönthetjük, milyen autóra van szükség

Ha az autóbérlést választjuk, annak van egy olyan előnye is, hogy teljes mértékben dönthetünk arról, milyen járműre van szükségünk. Ha például egyedül megyünk, és szeretnénk minél kevesebből megúszni, elég lehet egy kisméretű járgány, alacsony fogyasztással. Ha már többen is megyünk a munkatársakkal ugyanoda, nagyobb autó kellhet, ez esetben ugyanakkor nyilván megoszlanak a költségek. Autóbérléssel könnyen megtalálhatjuk a mindenki számára legjobb megoldást.