Menü

Kisbusz bérlése őszi hosszú hétvégékre

Az egész éves hajtás miatt október végére, november elejére már eléggé elfáradunk. Ráadásul ilyenkor van több hosszú hétvége és az iskolai őszi szünet is. Arról nem is beszélve, hogy hamarosan kezdődik a karácsonyi készülődés is. Sokat használ mind testileg, mind lelkileg ha egy picit feltöltődünk.

Előkészülve egy hosszú hétvégre, sokszor szembesülhetünk azzal, hogy a saját autónk bizony túl kicsi ahhoz, hogy az egész család vagy baráti kör elférjen az autóban. Az teljesen rendben van, hogy egy átlagos gépjárműben öt ember elvileg elfér, felnőttek esetében azonban bizonyos autókban nem túl kényelmes hárman ülni a hátsó ülésen, arról nem is beszélve, hogy egy többnapos, vagy éppen hetes kiruccanásra sokszor jó néhány táskányi holmit is magunkkal viszünk, amik nem mindig férnek el a csomagtartóban. Az ilyen esetekben jönne nagyon jól egy nagyobb jármű – de mit tegyünk, ha nincs

Jobb bérelni, mint kölcsönkérni

Az első gondolatunk az lehet, hogy végignézzük, mely ismerősünknek van például egy kisbusza, amit esetleg kölcsönkérhetnénk. Ez azonban nem biztos, hogy jó ötlet. Egyrészt, az autó egy elég nagy értékű tárgy, ezért sokan nem szívesen adják kölcsön. Másrészt, könnyen lehet, hogy az adott ismerős sem tudja nélkülözni az autóját, még ha oda is adná, így hoppon maradhatunk. Mindemellett sokakat feszélyez, ha más autóját vezetik, ami nem éppen hasznos az utakon. A bérlés sokkal tisztább és egyszerűbb megoldás.

A bérautó meg fog felelni minden igényünknek

Az autóbérlés esetében az a legjobb, hogy nem kell beérni azzal, ami van: kölcsönözhetünk pontosan olyan autót, amire szükségünk van. Ennek eldöntéséhez vegyük figyelembe, hogy hányan megyünk, mennyi időre, és körülbelül mennyi holmit viszünk magunkkal. Ha ezek alapján választunk autót, és így bérlünk, garantáltan kényelmesen tudunk majd utazni, akár 5 főnél többen is!