Menü

Külső helyszínre is kérhetjük a bérelt autót

Az autóbérlést legtöbben úgy képzelik el, hogy be kell sétálni egy autókölcsönzőbe, kiválasztani egy szimpatikus járművet, aláírni a szerződést, letenni a kauciót, és már mehetünk is kocsikázni.

Nos, ez valóban működhet így, habár a modern világ és technika ennél jóval kényelmesebb lehetőségeket is kínál. Hogy mást ne említsünk, már lehetőség van arra, hogy az interneten előre kiválasszuk és lefoglaljuk azt a kocsit, amivel közlekedni szeretnénk, ezzel biztosítva, hogy ott legyen, mikor szükségünk van rá. De egyéb könnyítések is elérhetők.

Nem feltétlenül muszáj bemenni a kölcsönzőbe

Nem mindenhol, de sok kölcsönzőnél van lehetőség arra, hogy el se kelljen menni a telephelyhez. Ha szeretnénk kérhetjük az ajtót egy meghatározott helyre is, és odahozzák nekünk.

Ez jól jöhet például akkor, ha nyaralunk, és a reptérről nem szeretnénk tömegközlekedni vagy taxizni, hanem saját magunk oldanánk meg az utat a szállásig egy kocsival. Ilyenkor kérhetjük, hogy az autó legyen a repülőtéren, mire megérkezünk.

Nemcsak ilyenkor jöhet ez jól azonban, hanem ennél jóval hétköznapibb helyzetekben is. Képzeljük el például, hogy éppen megyünk valahová az autónkkal, és útközben lerobbanunk.

Késni már biztosan fogunk, de ha feltétlenül tovább kellene mennünk valamivel, kérhetünk egy kölcsönzőből autót, amit oda is hoznak a helyszínre. Így miután elintéztük a saját kocsink szervizbe szállítását, nyugodtan folytathatjuk tovább az utunkat egy bérelt autóval, nem kell ismerősöket hívogatni, hogy jöjjenek értünk, és azon gondolkodni, hogyan jutunk el a célhelyszínre.