Menü

Legszívesebben havonta lecserélné az autóját?

Biztosan sokan elképzelték már, milyen lenne, ha évente lecserélhetnék az autójukat, és mindig a legkorszerűbb modellekkel utazhatnának, amelyeket egyrészt sokkal nagyobb élmény vezetni, másrészt pedig sokkal kevésbé valószínű, hogy cserben hagyják őket az úton. Ahhoz viszont szinte mérhetetlenül gazdagnak kellene lenni, hogy ezt megvalósíthassuk.

A statisztikák szerint egy új autó értéke 11 százalékot csökken abban a pillanatban, amint tulajdonosa elhagyja vele a kereskedést. Az első öt évben pedig további 15–25 százalékkal évente. Tehát, ha egy év múlva le szeretné cserélni az autóját, már csak jelentős anyagi veszteséggel tudna megszabadulni tőle, és az árából már csak egy kevésbé vonzó modellre futná.

De van egy másik megoldás is, amelynek segítségével nemcsak évente, hanem akár havonta, sőt, naponta is lecserélheti az autóját, és mindig a legkorszerűbb modellel utazhat. Különböző kategóriájú járműveket is választhat, például üzleti úthoz vagány sportkocsit, családi nyaraláshoz pedig kényelmes ötszemélyest. Ráadásul az autó költségei sem önt terhelik; sem a kötelező biztosítással, sem a cascóval, sem a szervizeltetéssel, sem a lemosatással nem kell törődnie. Mindez a hétköznapi luxus elérhető, ha nem vásárol, hanem bérel autót.

Budapesti autókölcsönzőnkben számtalan járműkategória, modell és akciós ajánlat közül válogathat. Az autóbérlés a közhiedelemmel ellentétben nem kerül többe, mintha egy saját autót tartana fenn – főként, ha csak alkalmanként használja a járművet. Ha bérel, mindig korszerű modelleket vezethet, és még változatosabbá is teheti az utazásait.  Kattintson ide és válasszon autóink közül!