Menü

Mennyibe kerülnek a bérelt autó extrái?

Amikor autót bérlünk, lehetőségünk van arra, hogy egy olyan járművet szerezzünk be, ami kényelem tekintetében némileg többet nyújt, mint amit megszoktunk. Kérhetünk ugyanis igény szerint bizonyos extrákat, bár ezekért általában többet is kell fizetni. Hogy pontosan mennyit, az minden kölcsönzőben más és más, emellett függ attól is, hogy pontosan milyen extra szolgáltatásokat szeretnénk. Vannak ugyanis olyanok, melyek nem számítanak nagyon különlegesnek, másokért viszont alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Ami nem annyira extra

Ma már nem számít nagy különlegességnek például a légkondi, ugyanis sok új autót eleve felszerelnek vele. Persze akinek az autójában nincs, annak igen üdítő élmény lehet a nyári melegben egy légkondicionált kocsival járni, a kölcsönzők közül azonban sok ezért nem is kér külön pénz.

Szórakoztató utazás

Ma már léteznek olyan autók, melyekben az első ülések fejtámlájába kijelző van építve, aminek segítségével a hátul utazók tudnak filmet nézni út közben, így kevésbé lesz unalmas, ha nagyobb távolságokat teszünk meg. Gyerekekkel ez a megoldás különösen praktikus, ám ezért már többnyire a zsebünkbe kell nyúlni.

A kényelmet meg kell fizetni

Bár az árak igen különbözőek, általánosan elmondható, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat kérünk, annál többet kell fizetni. Ez főleg amiatt van, hogy az extrák általában jobb kategóriás autókkal járnak együtt, amik értelemszerűen drágábbak – az élmény azonban megérhet egy kis plusz pénzt!