Menü

Mikrobuszkölcsönzés családi szánkózásokhoz

Habár jelenleg enyhe az idő Magyarországon, még javában tart a tél és bármikor eshet nagyobb mennyiségű hó. Ilyenkor még azok is szívesen szerveznek egy kis családi kirándulást a hétvégén, akik nem tudnak vagy nem szoktak szánkózni vagy síelni. A gyerekek a hóban elsősorban nem a közlekedési akadályt, hanem a szánkózás és a hóemberépítés lehetőségét látják.

Az utóbbi még csak-csak megoldható a kertben vagy a ház előtt, de a szánkózás úgy nem az igazi, ha egymást húzogatják végig az utcán oda-vissza. Sokkal nagyobb élmény várja őket Dobogókőn, Visegrádon vagy a Mátrában. Az odajutás három-négy gyermekkel – plusz egy vagy több szánkóval – azonban már nem olyan egyszerű. Ha hosszú az út, és a gyerekek nem férnek el rendesen, mire megérkezünk, nyűgösek lesznek, és akár a szánkózás ígérete sem tudja jobb hangulatra deríteni őket. Ráadásul, tetőcsomagtartó híján a szánkó(k) elhelyezése is komoly problémát okozhat.

Sokkal praktikusabb és kényelmesebb megoldás, ha mikrobuszt bérel a családi kirándulásra. Így a gyerekek, a csomagok és a szánkók is remekül elférnek majd, és az ön számára is nagyobb élményt jelent a vezetés. Bérelhető kisbuszaink fiatalok, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban vannak, minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával felszereltek, így nemcsak maga a szánkózás, hanem már az odaút is igazi élmény lesz.