Menü

Milyen extrák vannak egy bérautóban?

Az autóbérlés költséghatékonyabb megoldást jelent, mintha egy saját gépjárművet tartanánk fenn, akár hosszabb távon is. Hiszen a bérleti díjban benne foglaltatik a kötelező felelősségbiztosítás, a casco és a korlátlan kilométer-használat, ráadásul biztos lehet benne, hogy egy tiszta, rendszeresen karbantartott, fiatal és modern autót kap, amely az összes szükséges biztonsági és kényelmi extrával fel van szerelve.

ABS

A biztonságos vezetés egyik alapvető feltétele a blokkolásgátló fékrendszer, amely mindegyik bérautónkban megtalálható, legyen szó akár egy kisautóról, egy ötszemélyes kombiról vagy egy hétszemélyes egyterű kisbuszról. Így garantálhatja családja vagy kollégái biztonságát az út során.

Légzsákok

Korszerű, fiatal bérautóink vezető- és utasoldali légzsákkal rendelkeznek, így útitársát is biztonságban tudhatja. A tökéletes műszaki állapotban lévő, folyamatosan karbantartott gépjárművekkel utazva természetesen nem kell tartania a balesetektől, de jobb felkészülni minden váratlan eseményre.

Klímaberendezés

Ha nyaralásra utazna a bérautóval, ahhoz, hogy már maga az odaút is komfortos legyen, nem elég egy kényelmes gépjármű, arról is gondoskodni kell, hogy az utas ne izzadtan és fáradtan érkezzen meg úti céljához. Autókölcsönzőnk gépjárművei klímaberendezéssel felszereltek, így a legnagyobb melegben is kellemes hőmérsékletben utazhat.

Audióberendezés

A hosszú utak alkalmával egy idő után az utastársak kifogynak a beszédtémákból. Arról, hogy ne kelljen csendben ülni órákig, a beépített audióberedezés gondoskodik, amely tökéletes hangzást biztosít.

 

GPS

A térkép már a múlté, egy korszerű GPS eszközzel bárhova nyugodtan elindulhatunk, nem fogjuk elhibázni úticélunkat és még a menetidő is pontosan kalkulálható. A GPS-t minden autónkhoz ingyenesen biztosítjuk, hogy ne legyen akadálya akár egy hosszabb belföldi vagy külföldi kirándulás vagy céges út kivitelezésének.

Kedvet kapott egy kis kiruccanáshoz?

Kattintson ide és béreljen nálunk autót még ma!