Menü

Milyen kategóriájú bérautót válasszak?

 

Ha azt már tudja, hogy következő útjára a kényelem és a gazdaságosság jegyében bérautóval indul, de azt még nem, hogy melyik gépjármű-kategória felelne meg a leginkább az igényeinek, az alábbiakban kaphat egy kis segítséget a választáshoz.

Kis kategóriás autó

Ez a legolcsóbb megoldás, ha legfeljebb négy személy szeretne utazni. Természetesen a kényelemről és az extrákról a minimális ár mellett sem kell lemondani: ezekben a gépkocsikban is van központi zár, elektromos ablakemelő, légzsák és klíma.

Középkategóriás autó

Az alsó középkategóriás és középkategóriás bérautók azok számára ideálisak, akik családi kiránduláshoz, vagy üzleti úthoz keresnek gépjárművet. A kényelem biztosított, akár belföldre, akár külföldre indulunk; ha pedig nem akarunk magunk vezetni, sofőrt is bérelhetünk az autó mellé.

Felső kategóriás autó

A felső kategóriás bérautók amellett, hogy kényelmesek, jól felszereltek és biztonságosak, megajándékozzák átmeneti sofőrjüket azzal a megnyugtató tudattal, hogy sikerült tökéletes első benyomást tennie vidéki vagy külföldi üzleti partnereire.

Egyterű autó

A hét személyes egyterű bérautók családi kirándulások vagy nagy létszámú üzleti utak, illetve csapatépítő tréningek kényelmes lebonyolításához ideálisak. Az utasok kényelmén kívül a csomagok épsége is biztosított, hiszen bőven van nekik hely a csomagtérben.

Kisbusz

A 8+1 személyes bérelhető mikrobuszok ideális választásnak bizonyulnak, ha többen utazunk üzleti útra, vagy a tág család indul együtt vakációzni. A kisbuszok kényelmesek, jól felszereltek és biztonságosak.

Autóbérlés

Ha sikerült segítenünk, akkor kattintson ide és válasszon autót igényei szerint!