Menü

Mire figyeljünk kisbusz bérlésénél?

Amikor hosszabb utazásra készülünk a családdal vagy a baráti társaságunkkal, előfordul hogy a saját autója nem elég nagy, és mikrobuszt szeretnénk kölcsönözni, az autó kiválasztásánál érdemes odafigyelnünk a következőkre.

Fiatal járműpark

Olyan kölcsönzőből béreljen egyterűt, amely fiatal járműparkkal rendelkezik, hiszen egy korszerű, komfortos modellt sokkal kényelmesebb és nagyobb élmény vezetni, mint saját, öreg autóját.

Rendszeresen karbantartott autók

Ha nem szeretné, hogy a bérautó cserbenhagyja az úton, így késve kelljen érkeznie, válasszon olyan kölcsönzőt, amely gondoskodik a járművek rendszeres karbantartásáról.

Szükséges extrák

Saját és családja biztonsága és kényelme érdekében a bérautó legyen felszerelve mindennel, ami kell, az ABS-től és a légzsáktól kezdve a klímáig.

Rugalmas átvétel

A bérautót átveheti budapesti, törökbálinti vagy budaörsi kölcsönzőnkben is, de ha sofőrt is rendel hozzá, a helyszínre is elmegyünk önért.

Autók tágas csomagtérrel

Ha sok csomaggal utazik, mert például többhetes nyaralásra, sátorozásra, evezésre vagy síelni készül, kiemelten fontos, hogy a felszerelések kényelmesen elférjenek a csomagtartóban, hiszen csak így biztosítható, hogy a drága eszközök nem fognak megsérülni az úton.