Menü

Mit tehet, ha az indulás előtt romlik el az autó?

Minden bepakolva, a család indulásra kész, a táskák a csomagtartóban, és már a gyerekek is beszálltak a kocsiba – ám váratlanul észrevesszük, hogy az autó nem indul. Egy kellemesnek ígérkező kirándulás vagy wellneshétvége már azelőtt rémálommá válhat, mielőtt valóban elkezdődött volna.

 

Rendszeresen ellenőriztessük az autót

Biztosan sokakkal előfordult már ez a kellemetlenség, főként, ha csak ritkán használják az autót. Mindezek megelőzésére érdemes még az indulás előtt ellenőriztetni, hogy minden rendben van-e, hogy megbizonyosodhassunk róla, semmi sem ment tönkre, illetve minden alkatrész működőképes.

A szerviz nem biztos, hogy végez a javítással

Ha az utazás előtt pár nappal szembesül vele, hogy gépjárműve nem indul, a szerviz nem biztos, hogy vállalja a javítást ilyen rövid határidővel. Ahelyett, hogy végighívogatná az összes műhelyt a városban, vagy sikertelenség esetén megpróbálna más időpontot kérni a szállodától, és a szabadságát is másképp időzíteni, inkább béreljen autót az útra!

Az autóbérlés további előnyei

Ha gépkocsit kölcsönöz, amellett, hogy nem kerül veszélybe az indulás, egy sokkal kényelmesebb, fiatalabb és kevesebbet fogyasztó autót vezethet, amely garantáltan nem hagyja cserben az úton. Autókölcsönzőnkben számos modellből válogathat, a családi autóktól a hétszemélyes egyterűkig.